Yıliçi Sınavlarına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

Yıliçi sınavlarına giren öğrencilerimizin sınav evrakını sisteme yüklerken veya sonrasında yaşayabilecekleri olası sorunlar nedeniyle Mazeret Sınavlarına girebilmeleri için mazeretlerini mutlaka belgelemeleri gerekmektedir. Sistem kaynaklı veya başka sorun yaşayan öğrencilerimizin  bilgisayarın saatini içerecek şekilde ekran çıktısını fotoğraflamaları, sağlık sorununu yaşayan öğrencilerimizin ise  sağlık raporlarının (raporun en az 3 günlük olması gerekmekte) bir kopyasını Mazeret Sınavı Talep Dilekçesi’nin ekine kanıt olarak ekleyerek  insmuhblm@yildiz.edu.tr    adresine e posta  yolu ile Bölüm Başkanlığına  göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Mazeretlerine dair herhangi görsel bir kanıt sunamayan öğrencilerimizin mazeret sınavı talep dilekçeleri kabul edilmeyecektir.