Çakışan Dersleri Alma Dilekçesi Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz;

Ders ekleme konusunda yaşadığınız sıkıntılara daha hızlı ve etkin müdahale edilebilmesi için aşağıdaki belirtilen formu eksiksiz olarak  doldurunuz. Sistemden (fakülte onayı gerektirmeyen) güncel transkriptinizi de dilekçenizle beraber göndermeniz gerekmektedir. Dilekçelerinizi ''insaatmhl@gmail.com'' adresine e-posta ile 01 Mart 2023 tarihinde (Bu tarihten önce veya sonra gönderilecek dilekçeler dikkate alınmayacaktır) göndermeniz gerekmektedir.

• Başka bir dilekçe formu kabul edilmeyecektir.
  • Yukarıda belirtilen e-posta adresi dışında  bir adrese gönderilecek dilekçeler kabul edilmiyecektir.
  • Dilekçeyi eksiksiz, temiz ve okunaklı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.
  • Dilekçedeki beyanlarınızda hakikate aykırı ve/veya eksik bir durum saptanırsa almak istediğiniz derslere kaydınız yapılmayacaktır.
  • Dilekçeniz beraberinde güncel transkriptinizi (onay gerektirmeyen, sistemden aldığınız) göndermeyi  unutmayınız.