2024 BOLOGNA İNTİBAKLARI HK. ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz,

2024 Bologna Eğitim Planı'na (Müfredatına) aktarım sürecimiz tamamlanmıştır. OBS üzerinden intibak sonrası durumlarınızı kısa sürede kontrol etmeniz önemlidir. İntibak öncesi ağırlıklı genel not ortalamanızın (AGNO) düşmediğini, mezuniyetiniz için tamamlanması gereken yerel kredi ve İngilizce kredi değerlerinin ise artmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir. İntibak öğrenci bazlı olarak yapılmaktadır. Bu sebeple her bir öğrencinin intibak sonrası durumu diğer bir arkadaşının durumundan farklılık gösterebilir.

2024 Bologna Eğitim Planına yapılan intibakınıza itirazınız var ise aşağıdaki formu en kısa sürede doldurmanız, sizlerin itirazlarını daha hızlı sonuçlandırmamızı sağlayacaktır. Formun son doldurma tarihi 26 Temmuz 2024 Cuma günüdür.

Google form: https://forms.gle/hjWBD1EmcYv5R29z7

"YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANINA GEÇİŞTE UYGULANACAK İNTİBAK ESASLARI" doğrultusunda, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı itibariyle mezun olan, mezuniyet sınav hakkı kazanan, sadece stajı kalan ve azami öğrenim süresini (14 dönem) dolduran öğrencilerimiz 2024 Eğitim Planına intibak ettirilmemiştir. Bu öğrencilerimiz müfredat durumlarını incelediğinde "(2018) İnşaat Mühendisliği Müfredatı" olarak göreceklerdir. İntibakı yapılan öğrencilerimizde ise "(2024) İnşaat Mühendisliği Müfredatı" olarak görülmektedir.

NOT:

1. Öğrenim harç borcu olan öğrencilerimizin intibak süreçleri henüz tamamlanamamıştır.
  2. İntibak öncesi AGNO, TOPLAM YEREL KREDİ SAYISI ve ZORUNLU İNGİLİZCE KREDİ SAYISI gibi bilgilere sahip olmayan öğrencilerimiz aşağıdaki öğretim elemanlarına e-mail atabilirler:

4.SINIFLAR: Araş.Gör. Sena Kapıcıoğlu ; e-posta: sena.kapicioglu@yildiz.edu.tr

3.SINIFLAR: Araş.Gör.  İrem Yeşilyurt ; e-posta: irem.yesilyurt@yildiz.edu.tr

2.SINIFLAR: Araş.Gör.  Asena Pınar Özer ; e-posta: asena.ozer@yildiz.edu.tr

1.SINIFLAR: Araş.Gör.  Yunus Emre Avşar ; e-posta: emre.avsar@yildiz.edu.tr

Durumu bilgilerinize sunarız.

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI

Dear Students,

Our transfer process to the 2024 Bologna Education Plan (Curriculum) has been completed. It is important to check your final status via OBS as soon as possible. You need to check that your cumulative grade point average (CGPA) has not decreased and that the local credit and/or English credit values ​​required for graduation have not increased after transfer. Transfer is done one by one. For this reason, the changes of each student after transfer may differ from the changes of another student.

If you have an objection to your final academic record, filling out the form below as soon as possible will enable us to finalize your objections faster. The submission deadline of the form is Friday, July 26, 2024.

Google form: https://forms.gle/hjWBD1EmcYv5R29z7

According to "THE PRINCIPLES TO BE APPLIED IN THE TRANSITION TO YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY BOLOGNA 2024 EDUCATION-TRAINING PLAN", the students who graduated as of the Spring semester of the 2023-2024 Academic Year, will attend the graduation exams, have only internship remaining and have completed the maximum education period (14 semesters) were not transferred to the 2024 Civil Engineering Curriculum. When these students examine their curriculum status, they will see it as "(2018) İnşaat Mühendisliği Müfredatı". The remaining students will see it as "(2024) İnşaat Mühendisliği Müfredatı".

NOTE:

1. The transfer processes of the students with tuition fee debt have not been completed yet.
  2. The students who do not have information such as CGPA, TOTAL NUMBER of CREDITS and NUMBER of COMPLETED ENGLISH CREDITS before the transfer can e-mail the following instructors:

4TH GRADES: Research Assistant Sena Kapıcıoğlu ; e-mail: sena.kapicioglu@yildiz.edu.tr

3RD GRADES: Research Assistant İrem Yeşilyurt ; e-mail: irem.yesilyurt@yildiz.edu.tr

2ND GRADES: Research Assistant Asena Pınar Özer ; e-mail: asena.ozer@yildiz.edu.tr

1ST GRADES: Research Assistant Yunus Emre Avşar ; e-mail: emre.avsar@yildiz.edu.tr

For your information.

CIVIL ENGINEERING DEPARTMENT